Delen geeft meer

Cash2Grow wint Vertrouwensprijs 2024

Onze partnerorganisatie stichting Cash2Grow heeft de Brouwer Vertrouwensprijs 2024 gewonnen. De prijs werd op 22 januari uitgereikt door de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW). Delen geeft meer heeft Cash2Grow voorgedragen. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van €100.000.

De prijs is bedoeld voor hét maatschappelijke initiatief dat het onderling vertrouwen in de Nederlandse samenleving versterkt. Cash2Grow zet een stelsel van spaarkringen op. Door samen te sparen in een groep groeit snel onderlinge verbinding. En wat begint met vertrouwen in een groep, werkt door in de samenleving.

“De jury was onder de indruk van de kwaliteit en vindingrijkheid van Cash2Grow. Juist omdat Cash2Grow zo toegankelijk is, bereiken de initiatiefnemers mensen die bij de formele instanties buiten beeld blijven.”

Een hartelijke felicitatie voor alle spaarders, spaarkringbegeleiders en het team van Cash2Grow. Wij zijn blij met deze erkenning voor de collectieve kracht van spaarkringen.